Energielabel woningen nodig in 2008

Energielabel woning nodig vanaf januari 2008 
Het energielabel woningen vertelt ons alles over energiezuinigheid van een woning.Het energielabel helpt ons nu al bij de keuze van onder andere welke auto’s, wasmachines en drogers energie zuinig zijn Zo spaart u het milieu en uw portemonnee. Maar in 2008 is er er ook het energielabel voor woningen.En bijde verkoop van uw woning heeft u een energielabel nodig.Het rijk heeft namelijk een verplichting ingesteld om bij verkoop van een woning een energielabel nodig en verplicht is.

Energielabel nodig ?
Waar wordt het energielabel woningen nou op gebaseerd? De energielabel adviseur komt langs en maakt een optelsom van de totale isolatie en energiezuinigheid van uw woning, zoals het dak, de muren, de vloeren en de ramen. Ook wordt gekeken naar de energiezuinigheid van de vaste installaties. Denk daarbij aan warm water, ventilatie en verwarming.

Energielabelwoningen nodig om milieu te sparen 
Het energielabelwoningen is bedoeld en nodig om mensen te stimuleren energiebesparende maatregelen te nemen voor hun woning.Via deze site kunt u niet bepalen wat voor energielabel uw huis heeft. Dat kan alleen een gecertificeerd energielabeladviseur deze heeft u nodig om in het bezit te komen van het label.Wel komt u hier alles te weten over het energielabel en wat dat betekent voor uw woning. Een zuinige woning? Met het energielabel zie je het zo. Voorkom achteraf dure energie rekeningen koop een woning met een energiezuinig label.

(bron Vrom.nl)

Geef een reactie